Läskigt!!!



Text tagen från google:;
Portugal
En portugisisk video med en White Lady är tillgänglig på Internet. Videon var enligt uppgift finns påplatsen av en dödlig bilolycka, i närheten av Sintra, Portugal. I videon, är tre unga män som tar enbiltur till bergen. En passagerare registrerarresan med en videokamera.

Under körning längs vägen, de resande plats en märklig kvinnlig liftare, som de plockar upp.Passageraren med kameran fokuserar på liftare, som verkar märkligttyst, men säger att hon heterTeresa (Teresa Fidalgo), och säger att hon inte harvarit densamma sedan hennes olycka. Hon pekarsedan ut en plats på vägen där hon säger att hon dog.

Hon vänder sig plötsligt till kameran och skriker, som visar hennes ansikte, som nu är tydligen svårtärrad och blodig och försvinner omedelbart. Häpen, svängerföraren av vägen och kraschar bilen och dödade två av resenärer. Enligt texten i slutet av videon, polisen utreder olyckan fann att en tjej som heter Teresa Fidalgodog i en bilolycka i 1983 på den exakta platsen.

Många tittare hävdade filmen var en bluff och såg det som en imitation av The Blair Witch Project.Producenten David Rebordão, medger detta, förklarar berättelsensfabrikation exakta
3 år sedan

gud så läskit!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vågar du klicka här?^^
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Vad har du på Hjärtat då vännen?:

Trackback